Wat zeggen onze klanten?

Bekijk hieronder een greep uit de reacties. Lees hoe onze gebruikers NextRound inzetten om prestaties van hun sporters te verbeteren, en hoe ze hun recreatieve leden extra motiveren met NextRound.

“Ik wil niet meer op een normale bokszak trainen. De data van NextRound motiveert mij om het beste uit mijzelf te halen en progressie bijhouden is voor mij belangrijk.”

Marco P. uit Leeuwarden – NextRound gebruiker

Michel van Halderen
53  jaar topsporttrainer
Gebruikt NextRound voor wedstrijdvechters

“Het boksen bestaat voor een groot gedeelte uit maximaal explosieve momenten en maximale snelheid. Met mijn NextRound bokszakken kan ik de impact zien, maar ook het huidige conditioneel vermogen en vorm van mijn vechters. Dit is belangrijk in de wedstrijdvoorbereiding, maar ook is NextRound een meerwaarde in de coaching.”

Michel van Halderen gebruikt twee NextRound systemen in Personal Training en tijdens het opleiden van vechtsporttrainers.

Bekijk de reactie van Michel op Youtube

Tony Lamers
Eigenaar 4th Gym

Gebruikt NextRound voor recreatieve vechters

“NextRound zorgt voor een hele leuke dynamiek binnen mijn gym. Met onze community doen we veel challenges, wat zorgt voor een sterkere community en verbroedering. NextRound wordt hier gebruikt door sporters van elk niveau en elke leeftijd. Ook de jeugd vindt het geweldig! Daarnaast gebruik ik NextRound om extra begeleiding te geven in een personal training, en is het leuk om progressie inzichtelijk te maken.”

Tony Lamers gebruikt één NextRound in Personal & Duo Training en om challenges te doen met de community.

Jochem Bijman
Manager Fitnessclub Nederland

Gebruikt NextRound voor recreatieve fitness

“Sinds januari gebruiken wij NextRound veelvuldig in onze fitnessclub in Alphen aan den Rijn. De fysieke en mentale voordelen van vechtsport zijn groot, maar ik merkte dat het reguliere fitnesspubliek toch sneller andere vormen van kracht en/of cardio training kiest. Dankzij NextRound kunnen wij nu vechtsport op een leuke manier introduceren aan ons fitnesspubliek en krijgen wij enorm veel positieve reacties. 

NextRound wordt in de Function groepslessen gebruikt als interactief cardio-apparaat. We hebben een circuittraining, waarvan de NextRound bokszak één station is. Omstebeurt moeten leden zoveel mogelijk hits genereren op de bokszak, waarbij de hele groep samenwerkt om de topscore te behalen! Wij zijn erg enthousiast!”

Jochem Bijman gebruikt NextRound in Function/circuittraining, Groepslessen en Personal Training