Vragenronde

Vind hier het antwoord op veelgestelde vragen.

Productvragen

De bokszak ziet er precies zo uit als een hoogwaardige normale bokszak, hij weegt hetzelfde, beweegt hetzelfde en voelt hetzelfde. NextRound meet echter accurate data van élke stoot en trap, overal op de bokszak. Je kunt er dus lekker vrij omheen lopen en stoten of trappen waar je maar wilt. NextRound meet het aantal hits, de kracht van elke hit (en alles bij elkaar opgeteld) in kilogram, de snelheid van je combinaties in hits/minuut en de intensiteit van je workout.

Je kunt altijd data meten en zelf trainingen maken. Met de Premium licentie (€39 p/m) is het voor elk lid mogelijk om data op te slaan en om progressie te meten en mee naar huis te nemen. Ook ontvang je regelmatig feature updates, wekelijkse uitdagingen & NextRound voorgeprogrammeerde (video) trainingen, zoals warming up’s, full-body workouts & highscore games.

Zeker! Je kunt één systeem al inzetten in een circuit training, maar het is ook mogelijk om meerdere NextRound systemen aan elkaar te koppelen. Hier is alle data van elk individu inzichtelijk én van de gehele groep. Erg leuk om teams te maken om met en tegen elkaar te vechten!

Yes! Als jij de Premium licentie hebt dan kan elk lid zijn/haar data opslaan, progressie bijhouden en uitsloven bij vrienden en familie. Wij gaan de licentiekosten ook niet verhogen als meer leden accounts aanmaken. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Alle updates gaan automatisch over het internet, dus je hoeft helemaal niets te doen! Elke week is er wat nieuws.

Bijna alle slimme apparaten hebben WiFi nodig. Onze applicaties draaien namelijk in de cloud en daar doen we ook de updates over. NextRound werkt momenteel op 2.4Ghz en niet op 5Ghz. Gelukkig zenden de meeste routers allebei de frequenties uit!

De sensoren die in de bokszak zitten hebben constante voeding nodig. Gelukkig komt er een stroomkabel van 5 meter uit, zodat je altijd wel een stroompunt kunt bereiken. Ook kan je dit natuurlijk verlengen als het toch nodig blijkt te zijn!

Vragen over de aanschaf

Je hebt al een NextRound slimme bokszak, tablet interface, tablet houder voor €990. Je ontvangt de eerste maand vrijblijvend onze Premium licentie (€39,-). Na deze eerste maand kan je rustig kiezen welke licentie bij jou past. Wij zullen contact opnemen, waarna je kunt beslissen.

Leuk dat je interesse hebt! Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst via de website, zullen wij contact met je opnemen. We bespreken dan samen rustig jouw verwachtingen van NextRound en onze levertijden (we streven naar binnen 3 weken). Zodra alles geleverd is, komen wij langs om NextRound te installeren. Ook zullen we nog wat tips en tricks meegeven, dan kan je dus snel aan de slag!

Jazeker, na de bestelling nemen we contact met je op en bespreken we deze mogelijkheden.

Wij leveren altijd een tablet interface, omdat wij geleerd hebben dat het systeem een eigen interface nodig heeft om optimaal te werken. Door onze simpele tablethouder te plaatsen naast het apparaat, kunnen leden áltijd gebruik maken van NextRound. Tablets raken op deze manier niet leeg of kwijt en je hebt geen persoonlijke informatie erop staan. Wij verkopen het tablet en de tablethouder zonder marge door. Wel zo prettig!

Jazeker! Maar het kan best een beetje technisch worden. Om die reden bieden wij altijd gratis installatiehulp aan, of komen bij je langs! 🙂

Om de kwaliteit te waarborgen produceren en testen alles zorgvuldig met de hand, waardoor het niet vaak de volgende dag al geleverd wordt. Gemiddeld duurt drie tot vier weken.

Je kunt je aanmelden om early adopter te worden. Schaf NextRound aan via de website en geef aan dat je particulier bent. Ook kan je ons bereiken via tim@nextroundboxing.com, dan nemen we netjes contact met je op.

Ready for the
NextRound?

Koop NextRound direct